Samen bouwen aan innovatie, groei en ontwikkeling

Uptec ondersteunt technische bedrijven bij het vinden van ervaren technische professionals. Hierbij staan wij voor kwaliteit. Om echt van betekenis te zijn, gaan wij graag een partnership aan. Hierbij leren wij het bedrijf goed kennen, zodat wij een verlengstuk van de organisatie kunnen zijn. Uptec staat voor een persoonlijke, open en eerlijke benadering. 

Neem contact met ons op
Uptec staat voor een persoonlijke, open en eerlijke benadering. Of jouw organisatie nu op zoek is naar een starter, specialist, manager of directeur; bij Uptec Eindhoven ben je aan het juiste adres voor elk wervingsvraagstuk!

Scale UP met Uptec

Is jouw organisatie op zoek naar vaste invulling van een vacature? Wij zetten onze expertise graag in om de ideale kandidaat te vinden. Met onze kennis van de technische branche en ons continue groeiende netwerk kunnen we snel tot een passende oplossing komen.

Meer weten over wat Uptec voor jouw wervingsvraagstuk kan betekenen? 

Neem contact met ons op
Hoogopgeleide technische professional rechtstreeks in dienst aantrekken? Wij zetten onze expertise graag in om de ideale kandidaat te vinden. Liever eerst detacheren of iemand op interim basis inzetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

ONZE FOCUSGEBIEDEN

Development & Engineering
Production Engineering